Service voor makelaars.

Door de samenwerking aan te gaan met Object&Co is er een mooie uitbreiding van mijn fotografisch servicepakket gerealiseerd. Naast produkt, interieur en architectuurfotografie lever ik nu ook een compleet pakket voor makelaars. Dit omvat uiteraard het profesioneel fotograferen van een woning of berdijfsobject nu aangevuld met hoogte fotografie, dronefotografie en video, het creeëren van 2D en 3D tekeningen en virtuele 3D walk-through presentaties via het platform Matterport.
 

Object&co is gespecialiseerd in dienstverlening voor makelaars. Wij voorzien uw woningen van: exterieur en interieurfotografie, meetrapporten volgens de NEN 2580 en BBMI, 2D en 3D plattegronden, woning brochures, video’s, 3D Restylers en artist impressions.


Ons Doel:

Wij werken nauw samen met u zodat u uw klanten de best mogelijke presentatie kunt bieden. Op Funda, voor brochures, voor drukwerk, digitale restyling, renovaties en veel meer

.
Uw Gemak:

Wij leveren u de hoogste kwaliteit fotografie en zeer nauwkeurige metingen. U als makelaar hoeft zich niet langer bezig te houden met dergelijke belangrijke bijactiviteiten. Vanaf nu kunt u zich volledig richten op úw vakmanschap. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn en levert u uiteindelijk topkwaliteit.


Uw Voordeel:

Het lijkt een dilemma: hoe meer u zelf doet, hoe meer tijd u kwijt bent, en des te meer mensen u inhuurt, des te meer kosten u heeft. Daarnaast zijn meerdere afspraken voor de verkopende partij en voor u als makelaar ook niet altijd prettig. Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft met slechts één afspraak. En dat tegen een zeer scherpe prijs.

Hoogte fotografie

Om een goed beeld van een woning te verkrijgen is het vaak nodig om eens flink uit de hoogte te doen. We maken dan gebruik van een telescoopstatief dat zomaar 8 meter de lucht in kan gaan. Is dit niet hoog genoeg dan kan, als de omstandigheden het toe laten gebruik gemaakt worden van een drone. Door een zeer lichte drone te gebruiken is het wettelijk toegestaan om op veel plaatsen te vliegen.

Plattegronden in 2D en 3D.

U kent het, iedere makelaar gaat op zoek naar de plattegronden om de oppervlakten van het te verkopen object in kaart te brengen. In veel gevallen betekent dit een bezoek aan de gemeente, waarbij het nog maar de vraag is of de tekeningen actueel zijn. Deze tijdrovende exercitie kan worden voorkomen door Object&co de woning te laten opmeten en de plattegronden te laten produceren.

NEN 2580 Meetrapport
Object&co biedt de service van het opmeten van woningen
conform de NEN 2580 norm. Door eigen, gespecialiseerde
medewerkers worden de metingen uitgewerkt
in 2D én 3D plattegronden voor specifiek gebruik op
Funda. Tevens ontvangt u een zeer gedetailleerde rapportage.
Dit bespaart u veel tijd.

Contactformulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.