Wat ga je doen met de mooie foto’s die je gemaakt hebt. Maak je een presentatie voor op het internet, laat je de foto’s afdrukken of maak je er een mooi boek van. Sommige foto’s zijn net wat te licht of te donker. De kleur is niet helemaal wat het zijn moet en dat puistje op die neus mag eigenlijk wel weg.

Je weet dat het kan maar je weet nog niet goed hoe je dat moet doen. 

Een goed programma om je foto’s te bewerken is Adobe Photoshop. Dit is een erg groot en uitgebreid professioneel fotobewerkingsprogramma. Gelukkig is er ook een consumenten versie waarmee je je foto’s prefect kunt bewerken. Dit is Photoshop Elements. Inmiddels kun je de versie 2019 downloaden maar voor het volgen van de cursus is het niet perse nodig dat je de nieuwste versie hebt. Ook met een normale (grote) photoshop kun je de cursus volgen.

Aan de orde komen bijvoorbeeld: Retouche, kleur correctie, RAW verwerking, archivering en het plaatsen van tekst in een foto.

Je werkt op je eigen laptop waarop Photoshop Elements geïnstalleerd is.

De kosten voor deze cursus zijn € 230,00

De eerste les is op woensdag 11 september 2019. We starten om 19:30 uur. De les duurt circa twee uur. Les dagen in week 37, 38 40, 41, 43, 44, 45, en 46. Op 25 september en 16 oktober is er geen les. De laatste les is op woensdag 13 november.

Je kunt je inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen.

  Jouw naam (verplicht)

  straatnaam +huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Wat voor computer heb je

  Heb je nog een vraag of opmerking

  HomeDdBneg