Steeds meer mensen nemen de stap om een digitale fotocamera aan te schaffen. Camera’s met veel mogelijkheden. Prachtige foto’s kun je hiermee maken, vooral als je weet hoe je camera met al zijn mogelijkheden werkt. Om alle opties van je camera te benutten is er deze cursus.

In 8 lessen van 2 uur leert u over sluitertijden, diafragma, ISO waarden, autofocus, witbalans,  scherptediepte, scherpte en onscherpte, flitsen, etc. Je leert over JPG en TIF en waarom je juist in RAW moet fotograferen en DNG moet gebruiken. Tijdens deze fotocursus krijg je tips om uw foto’s mooier en spannender te maken.

Wat je zelf nodig hebt is een digitale digitale camera waarbij je zelf sluitertijd  diafragma en scherpte kunt instellen.

De fotocursus wordt gegeven in onze eigen fotostudio in Udenhout. Tijdens iedere les is er ruime tijd om eigen foto’s te bespreken.

De eerste les is op dinsdagavond 11 februari 2020. We starten om 19:30 uur. De les duurt circa twee uur. Les dagen in week 7-8-10-11-12-13-14-15. Op 25 februari, carnavalsvakantie is er geen les. De laatste les is op dinsdag 7 april.

De kosten zijn €230,00

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je je aanmelden voor deze cursus.

  Je naam (verplicht)

  Straat + Huisnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Wat voor camera heb je

  Heb je nog een vraag of opmerking

  Nieuwjaarswens van een oud cursist:

  “Hallo Dion, nogmaals super bedankt voor je goeie tips!!!!……ben er volop mee aan de slag gegaan:)
  Ik wens je een heel fijn nieuw jaar en nogmaals bedankt voor de topcursus.
  met vriendelijke groeten, Monique Uipkes”
    De deelnemers hebben deze cursus gemiddeld gewaardeerd met een 8,7. In de enquete weer een aantal kleine maar nuttige verbeter punten gehad.

  Opmerkingen van cursisten die ze hebben geschreven op de enquête die iedere cursist na afloop van de cursus mag invullen.

  “Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd. – De cursus was praktisch en onderhoudend” 

  “Erg prettige les. Gezellig en informeel/ informatief.”  – Gijs Willems

  ” Leuke cursus! Erg leerzaam. Je verteld met passie over de fotografie, al ging het soms erg snel.”  -Wendy Verhoef

  “Het was een zeer interessante, leerzame cursus. Er werd goed op vragen ingegaan. Ik heb erg veel geleerd! Kleine groep, erg prettig” – Leonne van Kempen.

  “Beste Dion, Je lessen waren goed voorbereid, duidelijk, helder en zeer goed te volgen.” – Loes van Balkom.

  HomeDdBneg