Zoals een musicus de dag aanvangt met het spelen van een etude start ik de dag met het maken van een mooie foto. Deze foto maak ik met een 50mm 1.4 lens. ik hou erg van de geringe scherptediepte en de fraaie bokeh van deze lens en fotografeer daarom bij voorkeur met het diafragma helemaal geopend. Ik kijk rond en leg vast wat op dat moment mijn aandacht trekt. Dit kan van alles zijn, in en rond ons huis of daar waar ik op dat moment ben. De foto’s plaats ik onbewerkt op mijn Instagram-pagina. Zonder filters en geen lappen tekst om uit te leggen waarom.¬†Als de foto goed is is ie goed.

Prints van deze foto’s kunnen ook bij jou aan de muur hangen. Alle formaten en materialen zijn mogelijk. Stuur me een mail of bel om de mogelijkheden te bespreken. +31 13 511 37 60 of info@diondebakker.nl

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More