Zoals een musicus de dag aanvangt met het spelen van een etude start ik de dag met het maken van een mooie foto. Ik hou erg van geringe scherptediepte en fraaie bokeh en fotografeer daarom bij voorkeur met het diafragma helemaal geopend. Ik kijk rond en leg vast wat op dat moment mijn aandacht trekt. Dit kan van alles zijn, in en rond ons huis of daar waar ik op dat moment ben. Vaak maak ik de foto’s tijdens de ochtendwandeling die ik maak in het unieke natuurgebied ‘De Brand’.

De foto’s plaats ik nagenoeg onbewerkt op mijn Instagram-pagina. Zonder filters en geen lappen tekst om uit te leggen waarom. “Als ie goed is, is ie goed.”

Zie je een foto uit deze serie en je deze bij jou aan de muur willen hangen, dan kan dat natuurlijk. Alle formaten en materialen zijn mogelijk. Stuur me een mail of bel om de mogelijkheden te bespreken. +31 13 511 37 60 of info@diondebakker.nl

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More